Добър адвокат в София: “Данаилова, Тодоров и партньори”


 

Мария Данаилова
Съдружник
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Виж повече

Деница Георгиева
Адвокат
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Виж повече

 

Изборът на добър адвокат е решаващ за Вашия успех

Когато правата Ви са нарушени или възникне казус, за който се нуждаете от правна помощ, изборът на добър адвокат, който да Ви представлява, винаги е от решаващо значение за крайния Ви успех. Важно е да отделите достатъчно време, за да направите изчерпателно проучване и да откриете точния специалист, който да защити Вашия интерес, като подходи професионално и даде реалистична оценка на ситуацията спрямо конкретните обстоятелства. Освен познания в съответната правна област, добрият адвокат трябва да демонстрира и професионална етика, ефективна комуникация и индивидуален подход към всеки клиент и случай.

 

Как да изберете добър адвокат София

Предвид големия брой на адвокатските дружества в София търсенето на добър правен специалист може да се окаже предизвикателство, особено ако Ви е необходимо съдействие за сложен и заплетен казус. За щастие в днешно време достъпът до информация е улеснен - проучването Ви може да бъде осъществено изцяло онлайн. 

Когато търсите адвокатска кантора в интернет, на първо време обърнете внимание на кое място се класира уебсайтът на съответното дружество в резултатите на търсачката. Обикновено челните позиции са добър индикатор за надеждност и професионализъм. Важно е и сайтът да е добре оформен, естетически издържан и да позволява лесното откриване на нужната информация - всеки уважаващ себе си професионалист държи на доброто представяне пред клиентите си.

Съветваме Ви също да стесните търсенето, като зададете ключови думи, свързани с Вашия личен казус. Друг важен фактор при избора са отзивите от клиенти - препоръчваме Ви да потърсите информация във форуми и групи, за да се ориентирате дали избраният от Вас специалист е бил полезен в други подобни казуси. 

 

Предварителна консултация с адвокат

Когато се спрете на определено адвокатско дружество, задължително уговорете предварителна консултация с правния специалист, който ще поеме Вашия казус. Така адвокатът ще може да се запознае със случая, ще отсъди дали е в неговите компетенции и разбира се, Вие ще направите своята преценка дали можете да му поверите своите дела. 

Важно да проследите дали адвокатът Ви изслушва, обръща внимание на детайлите и да се уверите, че не създава нереалистични очаквания у Вас относно развитието и потенциалния изход на казуса.

Не забравяйте и да попитате за ценоразписа - минималните адвокатски възнаграждения в България са определени с наредба, но всеки казус бива таксуван на база на съответните обстоятелства и сложност. Добрият адвокат би предложил тарифа, съобразена с Вашите нужди и възможности, но въпреки това трябва да сте подготвени, че качествените правни услуги обикновено не са широко достъпни.

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

 

Доверете се на експертите от “Данаилова, Тодоров и партньори”

Ние от “Данаилова, Тодоров и партньори” разбираме, че търсенето на добър адвокат в София може да се превърне в дълъг и изморителен процес, но можем да Ви гарантираме, че ако изберете нашето дружество, нашите специалисти ще бъдат Ваш дългосрочен доверен партньор.

Кантората е удостоена с множество международни признания, сред които отличия в две категории на престижната международна класация Legal 500 седем години поред. Освен това “Данаилова, Тодоров и партньори” е дългогодишен регионален сътрудник на World Bank и the International Finance Corporation и участва в проекта Doing Business повече от десетилетие. 

Адвокатското ни дружество има дългогодишен опит в различни индустрии и бизнес сфери. Работим с местни и международни физически и юридически лица от частния и държавния сектор. Предлагаме правно-консултантски услуги на български, руски, английски, немски и френски език.

Повече за екипа на “Данаилова, Тодоров и партньори” можете да прочетете тук.

Кантората предлага широк спектър от правни услуги в следните сфери на правото:

 

Търговско право

 

Трудово и осигурително право

 

Недвижими имоти


 

Правни сделки и договори

 

Транспортно право

 

Данъчно право

 

Интернет право и телекомуникации

 

Интелектуална собственост и авторско право

 

Защита при проблеми с ипотеки и неизправни длъжници

 

Ако Вашият казус попада в някоя от гореизброените правни сфери, не се колебайте да се свържете с нас. Доверете се на нашия професионален опит и запишете час за консултация с нашите правни експерти.

 

Консултация с добър адвокат по трудово право в София

Съдружниците Мария Данаилова и Калоян Тодоров са препоръчвани като водещи специалисти от Chambers & Partners, отличила кантората в областта на трудовото право шест последователни години (от 2014 до 2020 г.). Независимо дали сте работодател или работник/служител, нашите специалисти ще Ви съдействат при всякакви въпроси и казуси, свързани с трудово-правни отношения. Можем също така да изготвим етичен кодекс, правила за вътрешен трудов ред и да окажем правна помощ при трудови злополуки.

 

Търговско право в София: доверете бизнеса си на добър адвокат

Ние от “Данаилова, Тодоров и партньори” сме утвърдени водачи в областта на търговското право. Предлагаме широк спектър от юридически услуги, от които могат да се възползват както физически лица, така и корпоративни клиенти от различни бизнес сектори. Стремим се нашите клиенти винаги да са информирани за измененията и нововъведенията в Търговския закон, за да могат да управляват бизнеса си законосъобразно. 

Нашите специалисти по търговско право могат да ви предоставят правни консултации и да ви окажат съдействие в процеса на регистрация на фирма, промени в обстоятелствата, ликвидация на търговско дружество и др, както и при сключване, изпълнение, изменение и прекратяване на търговски сделки.

 

Добър адвокат в сферата на недвижимите имоти в София

 

Кантората “Данаилова, Тодоров и партньори” за поредна година се нарежда в топ 4 на класацията Legal 500 в сферата “Недвижими имоти и строителство” за България. Нашите специалисти могат да Ви окажат професионална правна помощ при сделки с недвижими имоти, прехвърляне на собственост, обследване на правен статут и придобиване и разпореждане с право на собственост и всякакви други казуси с предмет недвижими имоти.

При нужда от консултация или съдействие от добър адвокат, както и ако желаете да получите конкретна оферта, изпратете запитването си през нашия формуляр за контакт. Нашият екип ще Ви помогне да намерите най-доброто решение и ще подходи с професионализъм и внимание към всеки отделен случай.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532