Please enable JS

Добър адвокат в София: “Данаилова, Тодоров и партньори”


 

Мария ДанаиловаEurope Chambers logoМария Данаилова
Съдружник
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Виж повече

Деница ГеоргиеваДеница Георгиева
Адвокат
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Виж повече

 

Изберете добър адвокат в София

Независимо дали Ви е нужна правна консултация с адвокат по административни въпроси или адвокат, който да защити правата Ви пред съда, важно е да направите информиран избор измежду добрите адвокати в София. 

Адвокатска кантора “Данаилова, Тодоров и партньори” предлага комплексни правни услуги на физически и юридически лица и поддържа висок професионален стандарт и бизнес етика. Ние държим на личното отношение в работата си с всеки клиент и ще подходим с внимание и старание към Вашия казус.  

Екипът ни от адвокати в София се е наложил като лидер в столицата, но нашите експерти предлагат професионална правна помощ и на клиенти във Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и други градове на територията на Р България. 

Ако се нуждаете от експертна правна консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите адвокати ще откликнат на Вашето запитване и ще Ви съдействат на всеки етап от правния процес.

Сфери на дейност в адвокатско дружество “Данаилова, Тодоров и партньори”

 

Правни сделки и договори

При сключване, изменение, изпълнение или неизпълнение и прекратяване на граждански и търговски сделки, нашите експерти са насреща за всякакви въпроси и съдействие. Експертите от кантората ни могат да Ви помогнат при изготвянето на договори от всякакъв тип, дори договори с публичен възложител.

Данъчно право и счетоводство

Висококвалифицираните ни адвокати по данъчно право предлагат експертни консултации и съдействие в сферата на данъчното право (регистрация по ДДС, избягване на двойно данъчно облагане и др.), както и съдействие, свързано със счетоводни услуги.

Транспортно право

Кантората е безспорен лидер в сферата на транспорта (автомобилен, железопътен, въздушен и воден) според престижната международна класация Legal 500; предоставяме  консултации, правна защита и изготвяне на необходимата документация в този правен дял.

Проекти и обществени поръчки

Сферата на обществените поръчки, концесиите и търговете има множество процедури, които трябва да се спазват стриктно - нашите адвокати ще Ви съдействат с изготвянето на необходимата документация, ще Ви консултират при сключването на сделки и договори и ще Ви помогнат при оспорване на резултати от проведена процедура.

Процесуално представителство и разрешаване на спорове

Ако имате необходимост от правен представител при възникнал граждански, търговски или трудов спор, можете да се доверите на нашите адвокати, които ще подготвят необходимите документи, ще защитят правата Ви пред съда или арбитраж и могат да извършат медиация, включително и с лице, което не се намира на територията на Р България.

Интелектуална собственост и авторско право

Ако искате да защитите интелектуалната си собственост или да регистрирате търговска марка, промишлен дизайн или изобретение, можете да се обърнете към специалистите по авторско право от “Данаилова, Тодоров и партньори”. Можем да ви съдействаме и с казуси, свързани с нелоялна конкуренция.

В случай че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

Международни признания

“Данаилова, Тодоров и партньори” е лауреат на отличия в две категории на престижната международна класация Legal 500 седем години поред.

Кантората е безспорен лидер в сферата на транспорта (включително корабоплаване) и за поредна година се нарежда и в топ 4 в “Недвижими имоти и строителство” за България.

Съдружниците Мария Данаилова и Калоян Тодоров са препоръчвани като водещи специалисти от Chambers & Partners, отличила кантората в областта на трудовото право шест последователни години (от 2014 до 2020 г.).

Международни програми

Адвокатската ни кантора е дългогодишен регионален сътрудник на World Bank и the International Finance Corporation. Вече над десет години участваме и в проекта Doing Business.

Стажантски програми

Нашите адвокати участват активно в подготовката на млади прависти за международни състезания. Предлагаме възможности за трупането на ценен опит на стажанти по редица интернационални програми като Erasmus .

Колко струват услугите на добър адвокат в София

Адвокатските тарифи са различни в зависимост от конкретния въпрос и опита на експерта. Добрият адвокат ще ви предложи цена, съобразена с вашите конкретни нужди, след като се е запознал подробно с казуса.

В България размерът на минималните адвокатски възнаграждения е определен с наредба.

 

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ