Please enable JS

Адвокатска кантора - Данаилова, Тодоров и Партньори

„Данаилова, Тодоров и партньори“ e лидер в областта на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право и възможно най-добрият партньор, на когото можете да разчитате. Адвокатската кантора работи активно с клиенти от 2012 г. Адвокатите ни обслужват клиенти във всички сфери на дейност в град София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, както и други градове от страната.

Нашите клиенти са както физически, така и юридически лица.

Адвокатска кантора "Данаилова, Тодоров и Партньори" предлага първокласни правни услуги на български и чуждестранни дружества от публичния и частния сектор. Работим на български и английски език, а също и на руски, френски и немски. Имаме богат опит в различни индустрии и бизнес сектори.

Адвокатите от нашия екип следят за новостите в сферата на бизнеса и правото и информират клиентите за всички важни аспекти. Актуалната информация е предимство, позволяващо стратегическо планиране и ориентация в динамичните бизнес сфери и индустрии. Адвокатското ни дружество предлага навременни решения и стратегии, съобразени с бъдещите планове на клиентите, и защитава тяхната интелектуална собственост.

 

Заедно към успеха

Благодарение на високите цели, които си поставяме, нашия професионализъм и бизнес етика, поддържаме отлични отношения с клиентите. Приоритети са ни доверието и лоялността, с които изграждаме успешни бизнес отношения. Създаваме дълготрайни връзки, основани на уважение и близко сътрудничество.

 

Всичко нужно на едно място

Предоставяме широк спектър от услуги. Избирайки ни, клиентите получават цялостно обслужване на своя бизнес, експертен съвет за всеки казус, както и процесуално представителство.

Как работим?

Aдвокатската кантора е в модерен бизнес център с представителни офиси, даващи възможност за лесна комуникация и отлична работна среда.

Нашите адвокати гарантират ефективна връзка с клиентите и постигане на максимални резултати.

При нас опитът върви ръка за ръка с иноваторството, като постоянната комуникация и прецизността са ключови.

Смятаме, че личният контакт е важен за ефективната комуникация. Работим заедно с клиентите, винаги с индивидуален подход, адаптивни сме и разработваме най-добрите решения за всяка една ситуация.

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас по имейлтелефон или чрез формата ни за контакт.
Запишете си правна консултация с дългогодишен специалист в адвокатската ни кантора в София, за да се запознаем внимателно с вашия казус.

Подхождаме изключително професионално и коректно към всеки клиент и работим неуморно, за да постигнем уговорените цели възможно най-бързо и ефективно.

Насреща сме за всякакви правни консултации във всички сфери на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право. Ще ви дадем ценни съвети и ще решим вашите конкретни нужди и проблеми.

Всеки разрешен казус, независимо от какъв мащаб, добавя към богатия ни опит и ни носи удовлетворение и допълнителна мотивация. Вашият успех е наш успех и критерий за качествената ни работа.

При нас няма задънени улици и невъзможни неща. Всичко е въпрос на всеотдайна работа и индивидуален подход към отделен случай. Ние сме точните адвокати за вас, защото нашата основна цел е да защитим вас и вашето бъдеще, работейки позитивно и експедитивно.

Потърсете ни, за да спечелим вашето доверие!

Очакваме ви в нашата адвокатска кантора в София!

Отличия, сертификати и проекти

Doing Business лого.

Doing Business

Адвокатската ни кантора е дългогодишен регионален сътрудник на IFC и World Bank. От 2009 г. участваме в проекта Doing Business, като допринасяме в изготвянето на докладите за търговските договори и тяхното изпълнение, докладите за трудово и осигурително право, както и за регистрация на собствеността.

Legal500 лого.

Legal500

През 2014 г. Legal 500 препоръча адвокатското ни дружество в сферата на транспорта (вкл. корабоплаване), както и в категориите “публично-частно партньорство и проекти” и “недвижими имоти и строителство”. Адвокатите Мария Данаилова и Калоян Тодоров бяха отличени като специалисти в своята юрисдикция. От 2015 г. до 2020 г. отново сме отличени и препоръчани като лидери за България в сферата на транспорта, а за останалите сфери сме в челните три позиции.

Chambers and Partners лого.

Chambers and Partners

Бяхме отличени и в сферата на трудовото право шест последователни години (2014-2020 г.) в другата престижна международна класация, Chambers&Partners. Мария Данаилова и Калоян Тодоров бяха препоръчани като водещи специалисти.

JASPERS Networking Platform Workshop

През 2015 г. адвокатска кантора "Данаилова, Тодоров и партньори" участва в семинара на JASPERS в Брюксел за европейско финансиране на обществения транспорт. Участваха публични институции от държавите-членки, както и специалисти от JASPERS, Европейската комисия и Европейската банка за възстановяване и развитие.

Семинар „Контрол на качеството на обществения транспорт”, Брюксел

През 2016 г. адвокатска кантора „Данаилова, Тодоров и партньори” взе участие в семинара, организиран от JASPERS и UITP в Брюксел, на тема "Контрол на качеството на обществения транспорт".

Нашият екип и професионалните електронни спортове

От 2017 г. консултираме водещ професионален клуб по електронни спортове, който въвежда стандартите за този иновативен спорт. Приехме с готовност предизвикателството и в продължение на много години отговаряме на нуждите на клиентите в тази бързо развиваща се сфера.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ