Адвокатска кантора София: “Данаилова, Тодоров и партньори”

Адвокатска кантора София: “Данаилова, Тодоров и партньори”

Търсите правна помощ в София? Адвокатска кантора “Данаилова, Тодоров и партньори” е насреща! Нашият висококвалифициран екип от адвокати предлага качествени юридически услуги в множество сфери на правото, сред които трудово право, недвижими имоти, търговско право, интелектуална собственост и авторско право. Нашите клиенти и техният успех са наш приоритет и в работата си се стремим да постигаме най-доброто за всеки, който е избрал да се довери на нашия опит и професионализъм.

Ако се нуждаете от правен съвет, свържете се нас, за да запишете час за правна консултация със специалист от нашия екип.

 

Защо да се доверите на нашата кантора?

Изборът на адвокатска кантора, на която да поверите своите лични дела или своя бизнес, не винаги е лесен - особено като се има предвид нарастващият брой дружества в София. Търсенето в интернет обикновено показва множество резултати и няма гаранция, че всяка кантора, която се появи в търсачката, е надеждна и ще осигури успеха Ви.

“Данаилова, Тодоров и партньори” е дружество с безупречна репутация, вписано в регистрите на адвокатската колегия София преди повече от десетилетие и създадено от адвокати с дългогодишна практика и богат професионален опит. (Ако искате да научите повече за това как се учредява и регистрира адвокатско дружество, прочетете нашата статия по темата.)

Нашата кантора е отличавана неведнъж в авторитетни международни класации като “Chambers and Partners” и “The Legal 500” в категориите транспортно и трудово право. Мария Данаилова и Калоян Тодоров, двамата основни съдружници в кантората, са препоръчани персонално като специалисти в своята юрисдикция. Освен това адвокатското дружество е дългогодишен сътрудник на Световната Банка.

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

 

Връзката с нашите клиенти е в основата на нашия успех

Въпреки че международните отличия са важен атестат за работата ни, отзивите на нашите клиенти са това, което ни мотивира най-силно да даваме най-доброто от себе си и да се усъвършенстваме с всеки изминал ден. Клиентите ни ценят високо нашето лично отношение към всеки казус, съобразителността и вниманието към детайла, които нашите специалисти непрекъснато демонстрират в работата си, и не на последно място, ефективната комуникация на всеки етап от отношенията ни.

Смятаме за редно всеки наш клиент да бъде навременно информиран за всяка промяна и новост по своя казус, независимо дали води дело като физическо лице или е собственик на бизнес, който ни е поверил административните и юридически аспекти на своята компания. Стремим се към пълна прозрачност в отношенията без значение от сложността на случая и сме винаги на разположение при въпроси или необходимост от правни консултации.

Можете да изпращате своите запитвания към нас по всяко време чрез нашия формуляр за контакт.

 

Предлагаме широк спектър от правни услуги

Адвокатска кантора “Данаилова, Тодоров и партньори” не специализира в конкретен дял от правото, а напротив - предлага на своите клиенти висококачествени юридически услуги в множество правни сфери. Нашите експерти имат богат опит и познания в трудовото, търговското, транспортното, облигационното право и недвижимите имоти (пълния списък с предлаганите от нас услуги можете да намерите тук).

Юристите от нашата кантора отлично познават българското законодателство и следят за всякакви нововъведения и промени в основните закони като Кодекса на труда, Търговския закон, Закона за задълженията и договорите, Закона за електронното управление и Закона за устройство на територията. По този начин сме винаги подготвени с най-актуалната информация, за да осигурим най-добрата защита за правата на своите клиенти.

В качеството Ви на физическо лице можем да Ви предоставим правна помощ по казуси от всякакво естество в сферите, в които сме специализирани.

Някои примери за ситуации, в които нашите експерти ще Ви съдействат:

 • подписване на трудов договор и анализ на всички включени клаузи, 
 • иск за обезщетение при злополука или отмяна на незаконно уволнение,
 • покупко-продажба или отдаване под наем на недвижим имот,
 • финансиране или инвестиция в недвижим имот,
 • дела по имотни казуси,
 • иск за обезщетение при закъснял или отменен полет, 
 • сключване на гражданска сделка;
 • разрешаване на граждански спорове и необходимост от процесуално представителство;
 • необходимост от защита пред частни съдебни изпълнители;
 • регистрация на търговска марка и промишлен дизайн в Патентното ведомство;
 • преговори за авторски права.

 

Правни услуги за юридически лица: поверете бизнеса си на нашите професионалисти

Освен представителство и правна помощ за физически лица, адвокатско дружество “Данаилова, Тодоров и партньори” предоставя първокласни юридически услуги на дружества и компании както от България, така и от чужбина.

Адвокатите от нашата кантора имат богата практика в различни бизнес сектори и индустрии и ще бъдат Ваши доверени съветници в управлението на Вашия бизнес. Поддържаме висока професионална етика и се отнасяме към всеки наш клиент с уважение и лоялност - наша цел е да градим дълготрайни отношения, основани на взаимно доверие.

 

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

Можем да Ви съдействаме при:

 • учредяването или ликвидацията на търговско дружество, 
 • съставянето на трудови договори и длъжностни характеристики, 
 • преговори със синдикати,
 • масови съкращения, 
 • искове за обезщетение при трудова злополука, 
 • сключване, изпълнение и прекратяване на търговски сделки, 
 • придобиване на недвижими имоти и изграждане на портфолио от придобити с инвестиционна цел имоти, 
 • участие в конкурс за обществена поръчка, 
 • изготвяне на договори за обществен превоз на пътници, 
 • регулаторни въпроси по изискванията за превоз на пътници или товари в рамките на Европейския съюз,
 • проектиране на електроцентрали (включително вятърни, фотоволтаични и водноелектрически), 
 • и много други ситуации, казуси и предизвикателства, пред които може да бъде изправен Вашия бизнес.

 Предоставяме нашите правни услуги не само в София, но и из цялата страна и в чужбина и можем да Ви окажем съдействие на български, английски, руски, немски и френски език.

Ако Ви е необходима правна помощ от добра адвокатска кантора София, не се колебайте да се свържете с нашия висококвалифициран екип - за нас ще е чест и удоволствие да Ви съдействаме. Вашият успех е и наш успех и ще дадем всичко от себе си, за да го постигнем заедно.


“Данаилова, Тодоров и партньори” е лидер в областта на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право. Адвокатска кантора предлага експертно комплексно обслужване по всякакви правни въпроси.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532