Адвокат Русе - “Данаилова, Тодоров и партньори”


Адвокат Русе - “Данаилова, Тодоров и партньори”

Русе е най-големият град по поречието на река Дунав и 5-ти по големина в страната. Той е важен транспортен, икономически, културен и образователен център на района и административен център на област Русе.

Благодарение на утвърдената си роля на значим промишлен център, географското си положение, близостта до румънската столица Букурещ и връзката през Дунав мост, Русе е потенциален стратегически център не само на България, но и на Югоизточна Европа.

Край т.нар. “Малката Виена” е изграден един от първите индустриални паркове, както и модерен Бизнес парк върху площ от 32 000 кв.м. с офис площи клас А. Край Русе се намира и най-голямата безмитна зона в България със складови и индустриални сгради, покриващи площ от над 370 000 кв.м.

Русе е разположен на най-мащабната транспортна магистрала в Европа - р.Дунав. През града минават и паневропейски транспортни коридори 7 и 9, мост над р. Дунав, пристанище, железопътни и товарни гари и летище за малки полети.

Русе предлага множество възможности за инвестиции и бизнес. При нужда от правна консултация, юридическа помощ или професионален адвокатски съвет в областта на търговското, трудовото, административното, данъчното право, свържете се с нас.

Адвокатски услуги в Русе и страната

Адвокатска кантора “Данаилова, Тодоров и партньори” осигурява пълно правно обслужване и юридически консултации в Русе и страната на български и чуждестранни юридически и физически лица.

Търговско право

  • Учредяване на търговско дружество, преобразуване, ликвидация, несъстоятелност и др.

Правни сделки и договори

  • Сключване, изменение и прекратяване на търговски и граждански сделки

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

 

Транспортно право

  • Консултации и изготвяне на документацията, необходима за всеки тип транспорт, както пътнически, така и товарен

Проекти и обществени поръчки

  • Консултации, анализ и изготвяне на документи в сферата на обществените поръчки, концесиите, търговете и конкурсите;
  • Богатият практически опит на “Данаилова, Тодоров и партньори” нареждат адвокатската кантора сред първите в категория “Проекти и публично-частно партньорство” в престижната международна класация Legal 500.

Нашите опитни експерти, членове на адвокатската колегия, предлагат правни консултации и в сферата на недвижимите имоти, разрешаването на спорове, процесуално представителство и др. Повече за предлаганите от “Данаилова, Тодоров и партньори” правни услуги прочетете тук.

Запознайте се с екипа на адвокатското дружество, отличаван многократно в престижните международни класации Legal 500 и Chambers and partners.

Не се колебайте да се свържете с нашия адвокатски екип, който обслужва клиенти не само в град Русе, а и в цялата страна.


Адвокатска кантора „Данаилова, Тодоров и партньори“ е лидер в областта на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532