"Данаилова, Тодоров и партньори" отново на върха в Legal500


Legal 500 лого.

Адвокатско дружество “Данаилова, Тодоров и партньори” е отличено за седма поредна година в две категории в изключително престижната международна класация Legal500.

Безспорен лидер в областта на транспорта

През 2020 г. отново сме лидери за България в сферата на транспорта (включително корабоплаване).

Мария Данаилова и Калоян Тодоров са отличени като водещи адвокати.

Ето какво казват за нашата адвокатска кантора, номер едно в областта на транспорта:

“Адвокатите от адвокатско дружество ‘Данаилова, Тодоров и партньори’ са изключително отзивчиви и достъпни. Екипът, ръководен съвместно от Калоян Тодоров и Мария Данаилова, предлага индивидуални правни съвети, които отчитат всички специфики на съответната индустрия, и предоставя стратегически комплексни решения за належащи ситуации.

Клиентите оценяват Тодоров като последователен и безкомпромисно резултатен, а Данаилова поощряват за непоколебимата й работна етика, невероятното внимание към детайлите и изключителната й експертиза в бранша.

Двамата водещи адвокати имат опит с договори за обществени услуги и публично-частни партньорства, изготвяне на оферти за търгове, структуриране на споразумения с подизпълнители и оценка на офертите.

Тодоров се фокусира върху обществения транспорт, а Данаилова е ключово име при обществените поръчки. Сред клиентите им са общини, министерства, авиокомпании и транспортни фирми.”

Сред първите в “Недвижими имоти и строителство”

За поредна година сме и в топ 4 в категория “Недвижими имоти и строителство” за България.

Адвокатската ни кантора консултира обществени поръчки за модернизация и реконструкция на транспортната инфраструктура, както и придобиване на недвижими имоти за развитие и модернизиране на съществуващи логистични центрове. Това включва надлежни проверки, анализ на кадастралната карта, разследване на евентуални реституционни претенции и подпомагане на клиентите при получаване на финансиране.

Ключови фигури са адвокат Калоян Тодоров, който има опит в изготвянето на договори за доставка, проектиране и архитектурен дизайн на сложни инженерни проекти и споразумения с подизпълнители, и адвокат Мария Данаилова, която се фокусира върху процедурите за обществени поръчки.

Ето част от мненията на клиенти за нашето адвокатско дружество:

“‘Данаилова, Тодоров и партньори’ са изключителни професионалисти, адаптивни и гъвкави.”

“Екипът е целенасочен, много мотивиран и се грижи за всички правни аспекти от ежедневната ни бизнес дейност.”


Изключително радостни сме за признанието, което получаваме години наред от най-престижната международна класация за адвокатски кантори и юристи. Благодарни сме на всички наши клиенти, които ни се довериха през годините и дадоха толкова висока оценка на работата ни. Ще продължим с усилията си да запазим лидерските си позиции и да поддържаме високото ниво на работа и правни услуги.В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие, свържете се с нас.

Адвокатска кантора „Данаилова, Тодоров и партньори“ е лидер в областта на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право!

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532