Консултантски услуги: юридическо-правни съвети за бизнеса


Консултантски услуги: юридическо-правни съвети за бизнеса

Правилното и ефективно функциониране на един бизнес изисква консултация от доверени специалисти - както за разрешаването на ежедневни казуси, така и за оптимизирането на разходите и структурата. Надеждните бизнес консултантски услуги подкрепят устойчивия растеж и развитие, и вземането на оптимални решения.

Жизнено важно за бизнеса е той да отговаря на изисквания на закона, които го регулират. "Данаилова, Тодоров и Партньори" предлага първокласни правни услуги на български и чуждестранни дружества от публичния и частния сектор.

Нашите консултантски услуги включват:

 • Юридически и правни консултации
 • Преобразуване на търговски дружества
 • Преструктуриране
 • GDPR консултации
 • Данъчно законодателство и консултации
 • Трудово-правни консултации и управление на човешките ресурси
 • Оптимизация на кадровата структура
 • Бизнес анализ и оптимизация
 • ИТ консултации
 • Консултации по авторско право
 • Корпоративни финанси

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

 

Експертите от екипа на “Данаилова, Тодоров и партньори” следят за новостите в областта на бизнеса и правото и информират клиентите си за всички важни аспекти. Актуалната информация е предимство, особено в динамичните бизнес сфери и индустрии. Тя осигурява възможност за стратегическо планиране и вземане на оптимални решения за вашия бизнес.

Нашият екип от квалифицирани адвокати предлага навременни решения и стратегии, съобразени с бъдещите планове на клиентите. Интересът на клиента е винаги на първо място. Вярваме в доверието и лоялността при изграждането на успешните бизнес отношения.

Нашият професионализъм и бизнес етика, както и високите цели, които си поставяме, ни позволяват да поддържаме отлични отношения с клиентите. Създаваме трайни връзки, основани на близко сътрудничество и уважение.

"Данаилова, Тодоров и Партньори" предлага правни консултации и експертно правно обслужване в редица сфери. Клиентите ни получават цялостно обслужване на своя бизнес, експертен съвет за всеки казус, както и процесуално представителство.

Осигуряваме юридически и правни консултации на физически и юридически лица, независимо дали са от Република България или от друга страна в или извън Европейския съюз, и гарантираме защита на личните данни. Вижте повече за услугите, които предлагаме.

Нашето адвокатско дружество е отличавано ежегодно между 2014г. и 2020г. от двете най-престижни международни класации за адвокати и адвокатски дружества – Legal500 и Chambers&Partners.

Качествените консултантски услуги се основават на доверие, лоялност и професионализъм. В лицето на “Данаилова, Тодоров и партньори” имате верен партньор. При нужда от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.


Адвокатска кантора „Данаилова, Тодоров и партньори“ е лидер в областта на търговското, облигационното, трудовото, административното и данъчното право. 

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532