Как да изберете правилния адвокат за вашия казус?


dobar advokat

Преди да се обърнете към адвокат, трябва да сте запознати с конкретната сфера на вашия казус и да изберете специалист, който има нужните познания и опит. Адвокатското дружество “Данаилова, Тодоров и партньори” предлага комплексни адвокатски услуги и всеки български гражданин може да се възползва от тях. 

Експертите, част от “Данаилова, Тодоров и партньори”, имат богат опит в сферите на административното, търговското, облигационното, търговското и трудовото право и съответните придобити квалификации след успешно положени изпити в юридическите факултети.

Ако не сте сигурни към кой специалист да се обърнете, можете да се възползвате от възможността за онлайн консултация с висококвалифициран адвокат от нашия екип.

В случай, че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.


Области на дейност

Нашите адвокати са с висока квалификация и опит в много сфери на правото. Можете да потърсите правен съвет относно дела с висока правна сложност в сферите на:

 • Търговско право
 • Правни сделки. Договори.
 • Трудово право.
 • Недвижими имоти.
 • Транспортно право.
 • Проекти и обществени поръчки.
 • Енергийно право и енергетика.
 • Защита срещу неизправни длъжници.
 • Разрешаване на спорове. Процесуално представителство.
 • Данъчно право и счетоводство.
 • IT/Интернет право и телекомуникации.
 • Интелектуална собственост. Авторско право.

Тук можете да намерите подробна информация за всяка една от областите на дейност на “Данаилова, Тодоров и партньори”.

Дружеството работи както с физически, така и с юридически лица. 

Кантората предлага първокласни правни услуги на клиенти от България и от чужбина на български, английски, руски, френски и немски език. Адвокатите ни имат опит в публичния и частния сектор, а професионализмът, усъвършенстването и информираността за новостите в различните сфери на правото са едни от качествата с изключително голяма важност, на които всички професионалисти в дружеството държат.

Благодарение на високата квалификация и актуалната информация, която нашите адвокати си набавят ежедневно дружеството може да предложи стратегическо планиране в различни сфери на бизнеса и индустрии, развиващи се ежедневно.

Избирайки да работите с адвокатите от дружеството “Данаилова, Тодоров и партньори”, можете да сте сигурни, че ще получите навременни решения и стратегии за вашия бизнес, изцяло съобразени с настоящата ситуация и бъдещите планове на клиентите, както и защита на интелектуалната собственост.

Свържете се с нас

При всеки възникнал правен казус можете да се свържете с нас. Нашите адвокати ще ви консултират и ще изготвят най-подходящия план за действие, съобразен с конкретната ситуация. 

Всеки успешно разрешен казус добавя към нашата експертност и опит и ни прави още по-добри в това, което правим. Вашият успех е успех за нас!

Можете да се свържете с нас по Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., телефон и чрез формата ни за контакт. Ще се радваме да помогнем!

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ

Image
far fa-map

АДРЕС

София - 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Славовица", блок 24Е, офис 2

Варна - 9000, р-н "Владислав Варненчик", ЗПЗ, ул. "Нептун" № 2

 

fas fa-mail-bulk
fas fa-phone-volume

ТЕЛЕФОН

+359895967532