Please enable JS

Добър адвокат София - “Данаилова, Тодоров и партньори”


Добър адвокат София - “Данаилова, Тодоров и партньори”

Адвокатско дружество “Данаилова, Тодоров и партньори” в София предлага комплексни адвокатски услуги на клиенти в цялата страна и чужбина. Кантората е дългогодишен лауреат на международни отличия от престижни класации като Legal 500 и Chambers & Partners. Поддържаме отлични отношения с нашите клиенти благодарение на високия си професионален стандарт и бизнес етика.

Експертите от “Данаилова, Тодоров и партньори” са утвърдени водачи с богат опит в сферата на търговското,  административното, данъчното, облигационното и трудовото право. За запитвания и консултации, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем!

Екипът

Добрите адвокати се специализират в дадена област, затова ние работим в екип.

Адвокатското ни дружество има дългогодишен опит в различни индустрии и бизнес сектори. Работим с местни и международни физически и юридически лица от частния и държавния сектор. Предлагаме правно-консултантски услуги на български, руски, английски, немски и френски.

Повече за екипа на “Данаилова, Тодоров и партньори” можете да прочетете тук.

Правна помощ

Търговско право

Консултации и изготвяне на проекти на документи по всякакви корпоративни въпроси, като учредяване, преобразуване, ликвидация на търговски дружества.

Сключване, изменение, изпълнение и прекратяване на търговски сделки и др. (прочетете повече тук).

Правни сделки и договори

Сключване, изменение, изпълнение/ неизпълнение и прекратяване на граждански и търговски сделки.

Изготвяне на договори от всякакъв тип, включително договори с публичен възложител. (прочетете повече тук).

Трудово право

Консултации, изготвяне на всякаква документация, съдействие при въпроси, уреждащи трудовоправни отношения между работодател и работник/ служител.

Изготвяне на вътрешни актове на работодателя, като етичен кодекс, правила за вътрешния трудов ред и др. (прочетете повече тук)

Недвижими имоти

Ако търсите добър адвокат в София за недижими имоти, свържете се с нас.

Консултация и изготвяне на всякакви документи с предмет недвижими имоти.

Обследване на правен статут и придобиване и разпореждане с право на собственост. 

Учредяване, изменение и прекратяване на ограничени вещни права върху недвижими имоти и др. (прочетете повече тук)

Повече подробности за пълната гама правни услуги можете да намерите тук.

В случай че се нуждаете от консултация и съдействие от експертни адвокати, свържете се с нас.

Международни признания

“Данаилова, Тодоров и партньори” е лауреат на отличия в две категории на престижната международна класация Legal 500 седем години поред.

Кантората е безспорен лидер в сферата на транспорта (включително корабоплаване).

Богатият ни опит ни нарежда за поредна година и в топ 4 в “Недвижими имоти и строителство” за България.

Съдружниците Мария Данаилова и Калоян Тодоров са препоръчвани като водещи специалисти от Chambers & Partners, отличила кантората в областта на трудовото право шест последователни години (от 2014 до 2020 г.).

Международни програми

Адвокатската ни кантора е дългогодишен регионален сътрудник на World Bank и the International Finance Corporation. Вече над десет години сътрудничим и по проекта Doing Business. 

Стажантски програми

Адвокатският ни екип участва активно в подготовката на млади прависти за международни състезания. Предлагаме възможности за трупането на ценен опит на стажанти по редица международни програми като Erasmus.

За запитвания и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Колко струват услугите на добър адвокат в София

Адвокатските тарифи са различни в зависимост от конкретния въпрос и опита на експерта. Добрият адвокат ще ви предложи цена, съобразена с вашите конкретни нужди, след като се е запознал подробно с казуса.

В България размерът на минималните адвокатски възнаграждения е определен с наредба. С последните промени можете да се запознаете тук.


При нужда от консултация или съдействие от добър адвокат, както и ако желаете да получите конкретна оферта, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да съдействаме с опита си.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ